sâmbătă, 31 octombrie 2009

Culoarea Ochilor şi Personalitatea

Ochii, numiţi şi oglinda sufletului, sunt un indiciu relevant asupra personalităţii omului din faţa noastră.
Misterioşi sau plini de candoare, fascinanţi sau ucigător de expresivi, liniştiţi sau plini de ură, ochii sunt cei care conferă viaţă şi personalitate oricărui chip. În funcţie de starea noastră de spirit, aceştia capătă nuanţe insolite şi variate. Indiferent că sunt albaştri, negri, căprui, verzi, ochii oglindesc ceea ce sufletul vrea să spună, chiar şi când acesta nu îndrăzneşte să o facă.


Ochi negri şi blânzi, de dragoste sunt...flămânzi


Sunt persoane curioase, le place să încerce orice lucru nou ce le apare în cale, foarte rar spun NU la noi experienţe. Sunt firi curajoase, nu le este frică să îşi spună poziţia sau să ia apărarea unui prieten.

Au relaţii am putea spune ciudate, deoarece deşi se implică mult într-o relaţie, niciodată nu arată acest lucru. De multe ori ar putea părea reci, chiar dacă inima lor de fapt are o viteză de 200 de bătăi pe minut.

Nu le place să mintă şi nici să fie minţite. Uneori acceptă anumite situaţii chiar dacă nu le place ceea ce fac.

Sunt generoşi, adoră să iasă cu prietenii şi să facă multe glume.

Se enervează repede şi ţin supărările destul de mult. Un alt defect este că deseori consideră că părerea lor contează mai mult decât a celorlalţi.


Ochi căprui, fură inima oricui


Persoanele care au ochii căprui se implică profund în relaţii, le place să facă persoana dragă de lângă ei să se simtă iubită şi satisfăcută.
Sunt persoane plăcute, încântătoare, adoră să îşi facă noi prieteni şi să-şi lărgească orizonturile. Pentru persoana iubită sunt în stare să facă orice, pentru a o impresiona, pentru a menţine pasiunea din ei, şi ca relaţia lor să reziste.
Sunt persoane amabile, politeţea mai întotdeauna e un principiu ce-l respectă cu stricteţe.

Nu fug niciodată de responsabilităţi sau de obstacolele ce le ies în cale. Le place să zâmbească şi sa-i determine pe cei din jurul lor să facă la fel.

Sunt persoane "pupăcioase", le place să primească, dar şi să le ofere săruturi în cantităţi cât mai mari. Sunt romantici şi le place să viseze; uneori devin confuzi pentru că nu mai reuşesc să desluşească realitatea de fantezie.

Se supăra uşor, dar le trece la fel de repede. Când sunt supăraţi sau trişti doresc linişte, să fie singuri, pentru a se gândi cum să rezolve situaţia cât mai bine posibil.

Sunt încăpăţânaţi şi orgolioşi, şi rar renunţă la convingerile lor.


Ochi albaştri ca seninul, te îmbată...ca şi vinul


Persoanele cu ochi albaştri sunt atractive, am putea spune chiar adorabile!
Idealuri de frumuseţe conferă atât femeilor, cât şi bărbaţilor cu ochi albaştri un punctaj ridicat, şi un şarm deosebit!

Le face plăcere să facă surprize plăcute, să ofere lucruri speciale persoanelor care le sunt dragi. Tot timpul sunt alături de tine atunci când lucrurile nu merg prea bine, te sprijină şi au harul de a te determina să râzi cu poftă. Fac orice pentru a le face plăcere persoanelor pe care le iubesc.

În urma unor statistici a rezultat că persoanele cu ochi albaştri au relaţii de lunga durată. Au tendinţa de a fi blânzi, frumoşi şi săruta foarte bine.
Dar pe de o parte, pot manipula foarte uşor persoanele din jur, uneori se comportă ca şi cum le ştiu pe toate şi doamne fereşte ca cineva să îi contrazică, deoarece le place ca întotdeauna să aibă dreptate.


Ochi verzi, niciodată să nu-i crezi!


Ochi verzi aparţin unor persoane foarte pasionale. Le place să se joace, când vine vorba de o relaţie, de a şoarecele şi pisica. Dar odată ce Cupidon îi ţinteşte cu săgeata dragostei, atunci aveţi grijă, pentru că se anunţă incendiu de proporţii.

Pun mare accent pe încredere şi respect într-o relaţie, fie ea de prietenie sau de dragoste. Sunt persoane ce sunt foarte bine primite în grupurile sociale, indiferent de nivel, deoarece exprimă mult optimism, veselie, emanând o atracţie invizibila ca a unui magnet.
Sunt persoane profunde care admiră chiar şi lucrurile cele mai simple din viată, cum ar fi o pernă foarte pufoasă pe care se odihnesc sau soarele de dimineaţă ce răzbate pe geam.
Au capacitatea de a vedea calitatea cea mai bună din oameni şi îi apreciază pentru ceea ce ei sunt şi ceea ce ei reprezintă.

Au multe vise, şi întotdeauna scopul lor este să le împlinească; nu le place să lucreze cu jumătăţi de măsură.

Sunt misterioase şi ştiu să păstreze un secret.

Ca şi defecte trebuie să punctăm că uneori sunt prea timide şi îşi aruncă prea des ochii în grădina vecinului, fără să se uite în a sa.

Niciun comentariu: